23948sdkhjf

Nytt skördaraggregat från John Deere

John Deeres skördaraggregat H424 ersätter nu den tidigare modellen H414. Förändringarna som har gjorts är baserade på synpunkter från kunderna och resultatet är förbättrad produktivitet, förenklat underhåll, ökad hållbarhet, längre drifttid, högre mätnoggrannhet och sänkta kostnader för det dagliga underhållet. Denna modell är även utrustad med den nya sågenheten SuperCut 100S. Skördaraggregatet H424 finns för John Deeres skördare 1070G, 1170G och 1270G.

H424 är ett medelstort skördaraggregat som är utformat för sena gallringar och slutavverkningar där trädets diameter i brösthöjd är 150–430 mm. H424 lämpar sig också för hantering av krokiga träd och arbete i sluttningar.

Den nya Pevo-ventilen förbättrar skördaraggregatets prestanda, justerbarhet och ekonomi jämfört med föregångaren. Förbättrad slangdragning från kranen till skördaraggregatet och från ventilblocket till matarmotorerna ökar slangarnas hållbarhet. Smörjpunkter och sågkedjeoljetanken är också lättare att komma åt.

Vinklingen på skördaraggregatets tiltlänk har ökats bakåt med 4 grader, vilket förbättrar greppet om stammen i gripen vid matning bakåt och gör det enklare att arbeta i sluttningar. Den fasta bakre kniven har kortats av för att underlätta hanteringen av krokiga stammar och lövträd. Placeringen av de bakre kvistknivarna har också ändrats för att öka precisionen vid färgmärkning. En mer robust tiltram för krävande förhållanden finns som tillval.

   

  Kommentera en artikel
  Meddela redaktionen
  Utvalda artiklar

  Sänd till en kollega

  0.094