23948sdkhjf

Ecolog satsar i Finland

Under hösten har flera nya serviceverkstäder anslutits till Ecologs nätverk i Sverige och nu är det dags för en större satsning även på den finska marknaden. Sedan 2019 har PJP Metsäexpertit OY fungerat som reservdelscenter, dit de finska kunderna vänder sig för att beställa, hämta ut eller boka utleverans av reservdelar. Nu ska antalet anslutna serviceställen utökas, liksom den tekniska stödet som tillsammans med PJP ska bilda ett väl fungerande servicenätverk i Finland.

– Vi vill att våra kunder ska ha en nära relation med oss på Ecolog och vi vet hur viktigt det är för dem med lättillgänglig och väl fungerande service. Därför behöver vi nu ansluta fler servicelämnare i Finland så att både befintliga och nya kunder känner sig trygga med att de får den uppbackning och service de behöver, säger Anders Gustafson, vd Ecolog.

Förutom PJP är Ålands Hugg servicelämnare på Åland, samt bistår delar av den finska marknaden med tekniskt stöd och service tillsammans med sin samarbetspartner i Nyland. Ecologs egen säljorganisation finns också representerad genom Micael Granlund som kan ge kunderna stöd och hjälpa dem att hitta rätt.

– Arbetet med att komplettera de delar som finns på plats och stärka det finska servicenätverket pågår för fullt. Om allt går enligt plan kan de finska kunderna se fram emot att flera nya servicelämnare samt utökad närvaro av teknisk support presenteras redan nu i höst, berättar Anders Gustafson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062