23948sdkhjf

Stort intresse för Säkra sågverk

Informationen kring webbutbildningsfilmen ”Säkra sågverk” med Prevent som huvudman har spridits under hösten och vintern. Nu hoppas de medverkande partnerna att den också kommer användas inom industrin. STTF arrangerade ett mycket välbesökt webbinarium där man presenterade sin egen webbutbildningsportal och bakgrunden till webbutbildningsfilmen Säkra sågverk. Förutom ett antal filmavsnitt hämtade från produktionsmiljö innehåller Säkra sågverk även checklistor som kan användas i samband undersökning av den egna arbetsmiljön. Övriga rubriker är Arbetsmiljö på sågverk, Risker på sågverk och Skapa en bra säkerhetskultur.

STTFs sekreterare Tomas Ivarsson och kanslisten Niklas Eklund ansvarade för webbsändningen och menar att antalet anmälda deltagare var långt över förväntan.

– Vi har i efterhand fått så många positiva kommentarer om filmens innehåll och det känns naturligtvis fantastiskt trevligt. I samband med webbinariet passade Tomas Ivarsson på att nämna att STTFs styrelse har beslutat att utveckla föreningens webbutbildningsportal ytterligare, ett arbete som redan har påbörjats.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.191