23948sdkhjf

Rottnes återförsäljare i Piteå får ny ägare

– Spännande att bidra till ökad försäljning av Rottnes skogsmaskiner.

Detta säger Niclas Nilsson, som från och med den 1 februari är ny ägare av TraktorCity i Piteå, en av Rottne Industris återförsäljare av skogsmaskiner.

Niclas Nilsson tar över ägande- och säljansvar av Johan Grandin, som har lett företaget sedan 1995.

Niclas Nilsson tar med sig gedigen erfarenhet in i företaget. De senaste 20 åren har han arbetat med maskinförsäljning, varav de åtta senaste åren av tunga maskiner. Nu fortsätter försäljningsarbetet, men med kraftfulla skogsmaskiner från Småland.

– Rottne är den lilla spelaren på marknaden, den som jagar, men det är det som är drivkraften i mitt kommande försäljningsarbete, säger Niclas Nilsson.

– Det är kul att vi får in en ny ägare i TraktorCity som personligen har en lång erfarenhet av maskinförsäljning. Jag är säker på att det är kunskaper som kommer att bidra på ett mycket positivt sätt till vår marknadsnärvaro i Norr och Västerbotten, säger Arne Isaksson som är ansvarig för marknadsföring och försäljning på Rottne Industri.

I dag är TraktorCity ett välmående företag med tio anställda där alla drar åt samma håll. För Niclas Nilsson blir det premiär för att sälja skogsmaskiner, men han ser fram mot uppdraget.

– Rottnes skördare och skotare är starka och bra maskiner och målsättningen är att sälja mellan 10–15 maskiner per år, säger Niclas Nilsson.
   – Det senaste året har varit annorlunda på grund av pandemin, men hur man än vrider och vänder på det så måste virket ut ur skogen. Trä är en basnäring och jag är säker på att branschen fortsatt kommer att gå bra. Det blir en utmaning att arbeta åt sig själv, men det känns riktigt roligt och spännande att vara med och bidra till en ökad försäljning av Rottnes maskiner.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063