23948sdkhjf

Södra söker 200 sommarjobbare

Är du över 18 år och vill jobba med något som bidrar till en hållbar framtid?
I år finns 200 jobb att söka hos Södra inför sommaren 2021.

Sommarjobben finns på massabruk, sågverk och i skogen. De utgår från Södras verksamhet i södra Sverige och ligger på orter som exempelvis Värö, Mönsterås och Mörrum. Dessa orter är även de som erbjuder flest platser med ungefär 50 sommarjobb var. Jobben har börjat annonseras ut på Södras hemsida och fler kommer läggas ut inom kort.

– Sommarjobbarna är en ovärderlig resurs för oss på många sätt. Inte minst i år. Nya kompetenser och personligheter utvecklar hela verksamheten. Oavsett om man är intresserad av att arbeta i skogen eller i vår högteknologiska industri, finns många spännande jobb. Vi ser fram emot att välkomna alla när säsongen kommer, säger Christer Thörn, HR-direktör i Södra.

Arbetsuppgifterna sträcker sig också över en rad olika områden. Exempelvis finns platser för arbete inom produktion, underhåll, logistik och utveckling. Men även för verksamhet inom miljö, skog och energi.

Södra följer noga händelseutvecklingen kring covid-19 och Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer kopplade till pandemin. Mer information om sommarjobben, sista ansökningsdag och kontaktpersoner finns att läsa på Södras webb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078