23948sdkhjf

Ny konferensmarknad i skogen

Säfsen Resort utanför Ludvika jobbar för att hitta upplägg för utomhuskonferenser.

Det är också ett av de företag som kommit längst i arbetet med att kunna erbjuda utealternativ för mötesgäster, enligt Visit Dalarna, Dalarnas officiella besöksguide.

Guiden har introducerat Möten på dalavis, där fokus ligger på att hitta alternativa sätt att utforma konferenser i mer Coronaanpassade varianter – utomhus.

I deras kreativa ”uterum” finns numera allt som behövs för ett lyckat möte; projektor, ett uppdukat bord där man kan sitta ned och jobba och en hängmatta där man kan lägga sig och titta upp i trädtopparna.

– Samarbetet med Visit Dalarna har gett oss många nya idéer och handfasta tips för hur vi ska utveckla vår destination. Nya guidade aktiviteter har växt fram, som kommer att bli en storsatsning för oss på Säfsen under kommande sommarsäsong, säger Sandra Larsson, säljansvarig för möten och konferenser på Säfsen Resort.

Hon tillägger att en fördel med utomhus är att de även kan kombineras med olika aktiviteter, som att göra upp eld, tälja dalahästar eller gå en walk and talk – vilket vintertid förstås blir ski and talk.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.064