23948sdkhjf

Terri nu del av Inev

Industrikoncernen Alfing i Älmhult, där skogsmaskinstillverkaren Terri ingår, har förvärvats av Jönköpingsföretaget Inev. – För oss som säljare har det varit viktigt att hitta en aktör som långsiktigt vill vidareutveckla Alfing och Terri, säger Hans Johansson, säljare och styrelseledamot vid Alfing.

Organisatoriskt sker inga förändringar efter ägarbytet, som gjordes den 24 mars. Hans Johansson kommer att fortsätta vara verksam i företaget och ska ansvara för försäljningen i Terri.
– Det här nya kapitlet känns väldigt spännande. Jag tycker personligen att det ska bli väldigt kul att jobba tätt tillsammans med Inev för att vidareutveckla företaget och få det att växa ännu mer, säger Hans Johansson.

Inev AB är en koncern som bildades 2017 vars syfte är att långsiktigt investera i intressanta och utvecklingsbara verksamheter. Det är också målet med förvärvet av Alfing.
– Alfing är ett otroligt fint och välskött företag där vi ser stora utvecklingsmöjligheter, säger Sune Lantz, styrelseordförande och delägare i Inev.

Det är tolv år sedan Hans Johansson köpte Terri och flyttade produktionen till Älmhult. Alfings historia däremot, den går tillbaka till tidigt 1960-tal. Företaget har haft en stark utveckling och har två verksamheter utöver tillverkningen av skogsmaskiner, Alfing Produktion som erbjuder konstruktion, tillverkning och ytbehandling av produkter i främst plåt och rör, samt Alfing Seating som utvecklar, tillverkar och monterar såväl stolar som läktarsystem för offentliga miljöer.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078