23948sdkhjf

Nya chefer för Ponsse i Skandinavien

Lars Wickman ansvarar numera för försäljningen av nya Ponsse-skogsmaskiner och begagnade maskiner i Sverige, Norge och Danmark och Cato Rudberg har tillträtt som säljsamordnare för Ponsse AS i Norge

Lars Wickman har arbetat hos Ponsse sedan 2016, inledningsvis som affärsutvecklingschef. Under senare år har han börjat arbeta allt mer med försäljning. Sedan 2020 har Wickman varit försäljningschef för Ponsse AB, och nu även för Ponsse AS.

– Jag ser detta som en trevlig utmaning och ser fram mot att lära mig mer om skogsbranschen, och givetvis att få möta våra kunder i Norge, säger Lars Wickman.

Samtidigt har Cato Rudberg tillträtt som säljsamordnare för Ponsse AS, Norge. Hans huvuduppgift är att samordna försäljningen och se till att både nya och begagnade skogsmaskiner levereras till kunderna som utlovat. Rudberg ska även samordna arbetet med nya och begagnade maskiner på verkstäderna och hantera den lokala marknadsföringen och kundkommunikationen.

Cato Rudberg började hos Ponsse AS 2012 som reservdelschef. I början av 2020 övergick han till befattningen som säljsamordnare.

Efter hand som Ponsse växer ser vi att vi kan dra nytta av att intensifiera och omorganisera samarbetet mellan de skandinaviska länderna, där vi har sammanlagt 12 säljare – nio i Sverige, två i Norge och en i Danmark. Företaget försöker se Skandinavien mer som en marknad, särskilt för begagnade maskiner.

Ponsse har nio servicecenter i Norge, 30 i Sverige (åtta är egna verkstäder) och tre i Danmark. Marknadsandelen har växt på alla dessa marknader, tillsammans med vår organisation och vårt servicenätverk. Ponsse AB har 70 anställda och Ponsse AS 13.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094