23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hultdin System AB

Om Hultdins
Hultdin System AB ingår sedan februari 2017 i koncernen Lifco AB (www.lifco.se). Vi tillhör de ledande tillverkarna av redskap och inbyggnadskomponenter till skogs- och entreprenadmaskiner. Våra produkter används över hela världen och idag exporterar vi till över 30 länder.

Hultdins har funnits sedan 1928 och vi är fast beslutna att finnas i åtminstone hundra år till. Bästa sättet att uppnå detta tror vi är att göra dig nöjd som kund. Om vi på utsatt tid levererar en bättre produkt än våra konkurrenter och det till ett konkurrenskraftigt pris, ja då känner vi oss trygga. Särskilt om vi till det lägger ett allmänt trevligt bemötande.

Sådan är strategin, utförandet är egentligen bara arbete. Vi gillar arbete.

Huvudkontoret ligger i Malå, i trakterna där Västerbotten möter Lappland. Här har vi även vår tillverkning med en maskinpark av hög internationell klass. Vi har laserskärning, NC-styrd kantpressning och maskinbearbetning samt robotsvetsning och måleri. I Brantford, Kanada, har vi det helägda säljbolaget Hultdins Inc.

Våra produkter
Vi har utvecklat redskap för skogen sedan 1928 och vi vet att stillestånd kostar. Därför konstruerar vi våra produkter så att du ska slippa sådana.

Fakta om Hultdin System AB

Adress
Hultdin System AB
Skolgatan 12
939 31 Malå
Se på karta

Region
Sverige
Västerbottens län
Malå kommun

Telefon: +46 0953-418 00

VAT nummer: SE5562134592

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Jörgen Hultdin

Sänd till en kollega

0.079