23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

FTG Cranes AB

FTG Cranes utvecklar, tillverkar och marknadsför tre starka varumärken Mowi och Moheda för skogsvagnar samt V-Kran för timmerkranar. Starka produkter för dig som jobbar med skogen som råvara.

Våra tre varumärken Mowi, Moheda och V-Kran vårdar vi ömt och har gamla anor, Moheda ända från 1835. De har byggts upp av hårt arbetande entreprenörer där både innovation och kundens behov stått i fokus. Detta har vi tagit med oss in i FTG!

FTG Cranes är marknadsledande för skogsvagnar i Skandinavien och är en viktig aktör totalt sett för små och stora kranar i Europa.

Många av våra kunder är skogsbilsägare, entreprenörer eller självverksamma skogsägare över hela Europa. Alla våra produkter är utvecklade, tillverkade och testade i Sverige.

FTG Cranes är dotterbolag till Bruks Siwertell Group som är världsledande inom torr bulk materialhantering. Bruks Siwertell Group levererar specialiserade kundlösningar som inkluderar utvecklingen av kundanpassade maskiner och system till bl.a. hamnar, såg och pappersbruk, biobränslefabriker, bioenergi kraftverk m.m. Här innefattas projektkonstruktion, teknisk support, igångkörning inklusive utbildning samt maskinservice med fjärrstyrd övervakning av maskinernas funktioner. Bruks Siwertell Group ägs sedan 2018 av JCE Group of Companies och Cargotec.

Leverantörstjänster

Fakta om FTG Cranes AB

Adress
FTG Cranes AB
Industrigatan 1
668 40 Bäckefors
Se på karta

Region
Sverige
Västra Götalands län
Bengtsfors kommun

Telefon: +46 (0)521-26 26 30

Fax: +46 (0)521-26 26 39

VAT nummer: SE5562398676

Certifikat: AAA

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Thomas Seleskog

Sänd till en kollega

0.156