23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Gremo AB

Gremo har varit marknadsledande i Sverige under många år i skotarklassen 8-10 tons lastkapacitet och nyckeln till framgångarna hittar du i Ätran, Falkenbergs kommun.

Det vi arbetar med är bland det mest värdefulla i världen. Skog och Människor. Utmaningen för oss är att få dig att trivas med våra maskiner, men också att utveckla, tillverka och sälja skogsmaskiner som gör så liten åverkan som möjligt i skogen utan avkall på effektivitet och prestanda. Vi är en bit på väg. Hela 95% av våra kunder köper en Gremo även andra gången. Är du inte en av dem har du kanske missat något?

För att ta tillvara på allas kunskaper och erfarenheter har vi valt att samla all kompetens under samma tak, där teoretiker samsas med praktiker för att bygga maskiner som ger bästa möjliga kundnytta. Att vi väldigt ofta får besök av kunder i vår toppmoderna fabriksanläggning gör dessutom att våra konstruktörer, montörer, slutkontrollanter m fl får ovärderlig återkoppling direkt från användaren.

Kundnärhet innebär också närhet till service för kunderna. Runt om i landet och i övriga Europa finns kontrakterade servicelämnare som alla är specialutbildade i Ätran för att ge våra kunder bästa möjliga service. I Ätran samlas därför regelbundet servicetekniker från våra viktigaste marknader; Sverige naturligtvis men även Danmark, Tyskland, Irland, Skottland, Schweiz och Österrike. Och språket brukar inte vara något problem - det är samma krav på servicevänlighet, kvalitet och säkerhet vilket land man än kommer från och det vet vi på Gremo.

Du är alltid välkommen att titta in till oss för att diskutera våra maskiner, och räcker inte tiden till för ett besök får du gärna kontakta oss på annat sätt.

Leverantörstjänster

Fakta om Gremo AB

Adress
Gremo AB
Box 44
Timmervägen 5

311 51 Ätran
Se på karta

Region
Sverige
Hallands län
Falkenbergs kommun

Telefon: +46 (0)346-60515

Fax: +46 (0)346-60342

VAT nummer: SE5563460061

Anställda: 10-19

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Martin Bredenfeldt
Yrke: Platschef
Telefon: +46 (0)346-60518

Sänd till en kollega

0.062