23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Limitech utmanar verkstadsindustrin med anpassade lösningar

Erbjuds
Förfallodatum
den 16 september 2022

Familjeföretaget i Nordjylland i Aabybro, Limitech A / S, har decenniers erfarenhet av multifunktionella lösningar och system för bland annat Mat, personlig vård, kosmetika, Pharma, mejeri- och kryddindustrin. Här, i samarbete med företag från hela världen, skräddarsyr de lösningar för just dem, deras företag och anläggningar.
 
På Limitech A / S görs allt från de första startstegen med att förbereda ritningarna från ingenjörsavdelningen till överlämnandet på verkstaden från början till slut.
 
”I årtionden har vi gett de stora konkurrenterna en kamp mot mållinjen och har i den mån funnit vår plats i branschen där det finns ett verkligt behov av våra skräddarsydda tekniska lösningar. Oavsett vad det handlar om att anpassa maskiner till anläggningar där andra maskiner i branschen inte kan komma igenom dörren, är för höga eller för låga eller specialteknik, erbjuder vi lösningarna. Det innebär att kunden kan få sina maskiner eller system anpassade för deras process, önskemål och behov perfekt ”, säger Jesper Vad Jellesen, direktör och andra generationen på Limitech A / S.
 
Antar utmaningen
På Limitech A / S vet de att kunderna vet vad som är SMART i deras produktion, och just på grund av detta vet kunderna vad som saknas i deras normala maskiner och vad som kan vara smarta i deras produktion. Det är här Limitech kan hjälpa eftersom de kan konstruera vad kunden visualiserar.
 
”Vi fokuserar på högteknologiska, multifunktionella och skräddarsydda blandare och blandningsmaskiner i rostfritt stål både som fristående maskiner och kompletta system. Vi har det högsta tekniska fokuset som säkerställer högsta kvalitet på våra maskiner men också en smidighet som du inte hittar någon annanstans i världen. Limitech är de enda i branschen som skräddarsyr maskiner på den nivå vi gör, där vi är så smidiga, flexibla och framtidsutvecklande ”, fortsätter direktör Jesper Vad Jellesen.
 
Flexibilitet, erfarenhet och trovärdighet är nyckelorden
Limitech har mångårig erfarenhet och tror att nyckeln till deras framgång är deras flexibilitet och deras tekniska arbete som tillgodoser deras kunders behov av fullständiga skräddarsydda lösningar, samt viljan att ta sig an utmaningarna. Dessutom är Limitech ett familjeföretag och en viktig del av företagets identitet är att kunderna har denna "familjekänsla" när de arbetar med det internationella system- och maskintillverkaren.
Leverantör
Limitech A/S

Limitech A/S
Fristrupvej 162-164
9440 Aabybro
Danmark

Ib Neustrup Simonsen
Telefon: +45 81776368
Fax: +45 98 24 31 60

Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.125