23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Asbest för arbetsledning 25 februari 2020

Utbildningsregion
Sverige > Västra Götalands län > Göteborgs stad
Period(er)
Löpande anmälan

Välkommen till en heldagsutbildning om asbestens förekomst och hälsorisker med fördjupning för arbetsledning. Utbildningen vänder sig till  arbetsledare, BAS-P, BAS-U, projektörer, skyddsombud, VD, förvaltare, fastighetsägare samt arbetstagare i form av hantverkare, vaktmästare, städpersonal, fabriksanställda som arbetar i fastigheter med asbest.
Kursen består av två delar där förmiddagen ägnas åt grundläggande information om asbest som vänder sig till alla som kan komma i kontakt med asbest. Under eftermiddagen är endast arbetsledningar närvarande.


Förmiddagen
Information om vad asbest är, var det kan finnas samt insikt om hälsorisker och hur viktigt det är med medicinska kontroller. Därutöver även vad som gäller avseende föreskrifter och lagstiftning, byggherrens ansvar, inventering och AMP (arbetsmiljöplan).

Eftermiddagen
Fördjupning där arbetsledningen får ökad insikt i hur ansvaret är kopplat till upphandling, inventering och sanering samt ansvarsfrågor för byggherren, BAS-P och BAS-U, arbetsledare, projektörer och skyddsombud.

Utbildningsledare
Jonas Mogvall har en djup kunskap av att arbeta med Arbetsmiljöverkets föreskrifter. Jonas kommer från AddSafe som är godkända utbildare av BYN.

Tidpunkt
Tisdag 25 februari 2020 kl 08.00 - 17.00

>>Mera information och anmälan

Kontaktperson
Veronica M. Orvheden
Telefon: 031-65 64 95
veronica.orvheden@safecontrol.se

Utbildningsadress

Safe Control Materialteknik, Tillgängligheten 1, Göteborg

Sänd till en kollega

0.188