23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Köpet av reservdelar räddar skogen

När våra produkter går sönder har vi på bara några år blivit mycket bättre på att veta hur vi ska göra för att minska på konsumtionen och produktionen av nya produkter.

Material från skog har exempelvis många områden för användning, och ett exempel är att dess allra minsta beståndsdelar kan användas som flis i våra brasor och som stoppning för isolation. Talar vi om kläder har second-handhandeln blivit så pass populär att denna typ av kläder kommit att utgöra signum för en hel klädstil för snart en generation. Och visst går utvecklingen framåt. Vad som däremot är svårare för oss svenskar och faktiskt de allra flesta privatpersoner som delar den standard vi lever i västvärlden, är just att förlita oss på reservdelar istället för att köpa samma produkt på nytt.

Det är alltid dyrare att köpa nytt
Det är dyrare att köpa nytt, och inte minst för klimatet. Tar vi en produkt som varje hushåll kan relatera till i dagens Sverige – toalettstolen, är det nog många som inte har en aning om hur den från grunden fungerar och vilka beståndsdelar som bär upp dess funktion. Som med mycket är vi just blinda användare, eller konsumenter av vår produkt. Gör något nytt för en gångs skull, och tänk dig chansen till att både spara för egen del och att göra en god gärning för framtiden. När din toalett verkar behöva en liten uppfriskning så ska du tänka på att det garanterat finns bra och prisvärda reservdelar till den – tillgängligt på nätet och alltså när som helst, oavsett när olyckan slår till!

Ifö för stolt svensk export
Ifö är en föregångare när det kommer till reservdelar som täcker ditt behov, och även det som toaletten har för att blixtsnabbt bli i toppskick igen. Ifö som ju är ett erkänt företag av kvalitativa produkter som i många fall håller för en livstid, kan nu hålla ännu längre om du byter ut slitna delar. Reservdelar från Ifö innefattar delar så som ventilringar, cisternlock, spolknappssats, korgventil, sitsdämpare med mera. Vissa delar är mer utsatta – som exempelvis spolknappen vilket kanske även enligt din erfarenhet gör att man ofta stöter på toaletter vars spolning nästan kan kallas manuell. Detta gäller givetvis toaletter av andra modeller med. Det fina med Ifö reservdelar är att Ifö menar att din produkt är en vara som inte bör slängas bort liksom mycket vi köper idag. Det är bättre att återvinna, samt att skydda sin produkt. Visst bidrar en lockdämpare till en behagligare upplevelse i badrummet, och samtidigt är ett mer varsamt uttryck för ditt användande av toaletten. Kanske har din mormor också uttalat: var rädd om porslinet!

Reservdelar till toalett genom enkel översikt
Vilken modell har du? Är den mycket gammal har du kanske redan tappat hoppet om att hitta smådelar just som passar den. Där tar du nog fel! Ifö erbjuder i sanna verket reservdelar på ett mycket enkelt sätt. Allt du behöver göra är att veta produktionsår eller namn på modell, och då ska du se att du får upp alla möjliga delar utefter det. Det kallar vi smart, snabbt och sist men inte minst: miljömedvetet!

 

Sänd till en kollega

0.047