23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Slutsiktstation för de stora flödena- SH 1503

Säljes
Förfallodatum
den 28 augusti 2020
Skick
Ny
Tillverkare
Maskin Mekano
Modell
SH 1503

Låt oss presentera en helt ny generation slutsiktar som möter dagens krav på ännu högre kapacitet, större siktnoggrannhet, lägre driftskostnader, lägre ljudvolym, mindre CO2 avtryck och säkrare arbetsplatser. De nya modellerna i 1500-serien, tvådäckade SH 1502 och tredäckade SH 1503, bygger vidare på Maskin Mekanos koncept av flyttbara enheter, vilka i produktion liknar stationära anläggningar tack vare det upphissade produktionsläget.

En smidig och säker arbetsplats
En siktstation är mer än en maskin, den är en arbetsplats. Stor vikt har lagts vid att skapa en trygg och säker arbetsmiljö, i synnerhet vid sållbyten. Vi har jobbat hårt för att minimera antalet operatörsingripanden, till exempel är alla lagerenheter engångs- eller centralsmorda.

Eldrift är en trovärdighetsfråga
Självklart är siktstationerna eldrivna. Hydraulik används endast till linjära rörelser (stödben, gångbanor och fällning av transportörer) vilket reducerar risken för skadliga oljeläckage till ett minimum. Bränsleförbrukningen på egen generator ligger på ca 5 l/h. 
Jämfört med hydrauliskt drivna siktstationer är det därmed möjligt att minska CO2-utsläppen med uppemot 80%. Det gör eldrift till mer än en ekonomisk fråga, det är en miljöfråga och en trovärdighetsfråga för vår bransch.
För hållbar siktning, välj Maskin Mekano.
Säljare
Maskin Mekano AB
BOX 9083
550 09 Jönköping
Sverige

Hanna Smedenman
Telefon: +46 036-317 410


Se hemsidan
Se flera maskiner
Se hela profilen
Kontakta säljare

Sänd till en kollega

0.125