Om oss

Skog Supply är ett kommersiellt branschnätverk, där leverantörer, underleverantörer och inköpsverksamheter inom skogsindustrin enkelt kan komma i kontakt med varandra. Här kan ni också hitta upplysningar om varandra, sälja nya och begagnade produkter och maskiner, sätta in jobbannonser, nyheter och mycket, mycket mer.

Utöver detta ger Skog Supply dig en enastående möjlighet att hålla dig à jour med vad som händer i branschen genom vårt dagliga nyhetsbrev.

Skog Supply’s syfte är att vara skogsindustrins knutpunkt när det gäller information, nyheter och kontakter.

Nordiska Medier
Nordiske Medier och Nordiska Medier Göteborg är företagen bakom Skog Supply. Vi är i daglig dialog med branschen och följer med i allt som händer. Vi har kontor i Köpenhamn, Aalborg, Göteborg och Oslo.

Nordiske Medier och Nordiska Medier Göteborg driver utöver Skog Supply även Metal Supply, Building Supply, Entreprenad Supply och Food Supply i Sverige samt flera andra branschportaler i Danmark, bl.a. Metal Supply, Building Supply, Wood Supply, Electronic Supply, Energy Supply, Food Supply och Nordic Design News. Dessutom finns Metal Supply även i Norge.

Vi har ett nära samarbete mellan portalerna, vilket gör det lätt för våra medlemmar att komma i dialog med de olika branscherna.

Portalerna bygger på samma tekniska grund, vilket gör att vi kan koncentrera oss på utveckling. Samtidigt kan vi hålla omkostnaderna på en acceptabel nivå, vilket i förlängningen ger låga priser för våra medlemmar.

Sänd till en kollega

0.051